Hakkımızda

ABB KARİYER MERKEZİ olarak, Türkiye İş Kurumu ile Belediyemiz arasında 10.02.2010 tarihinde gerçekleşen protokol ile, Ankara ili sınırları içerisindeki sektörün öncü firmaları ve belediyemizin iş birliği ile vatandaşlarımızın istihdam sorununa çözüm bulmak temel hedefimizdir.

Hedeflerimiz

Özel sektör işletmelerinin personel talepleri doğrultusunda, kariyer ofislerine başvuru yapan vatandaşlarımızı en doğru şekilde iş hayatına hazırlayarak iş arayan ile işvereni bir araya getirecek sosyal hizmeti sunmak.

Geleceğimiz olan gençlerimizin; meslek edinme, iş piyasası dinamikleri, iş arama kanallarının etkin kullanımı, mülakat sürecine hazırlık, network oluşturma konularını kapsayan "İş Arama Becerileri Geliştirme Eğitimi" verilerek çalışma hayatına hazırlanmaları hedeflenmektedir. Aynı zamanda gençlerimiz; profesyonel yaşama yönelik kariyer planlarını oluşturmak ve gözden geçirmek için bireysel danışmanlık hizmeti alabilir, iş görüşmelerine hazırlanırken mülakat deneyimlerini kariyer danışmanlarımız ile yürütebilirler.

İş arayanlar ve işverenler kariyer ofislerimize başvuru yaparak iş süreçleriyle ilgili kariyer danışmanlarımızdan ÜCRETSİZ destek alabilirler.